Viime viikko vierähti remonttityömaalla herraKekkulin kanssa. Olohuone on nyt listojen laittoa vaille valmis. Olkkari jaettiin vaatekaapilla erilliseen makuualkoviin ja oleskelupuoleen, ja siitä tuli vallan toimiva.  Vaatekaapin taustan tapetoimme. Kuvat eivät tee ihan oikeutta lopputulokselle, kun salamavalo saa seinän helmiäisen hohtamaan kuvissa huomattavasti enemmän kuin luonnossa.

 

Saunakin jo kylpykunnossa. Kaiken kaikkiaan hommaan on mennyt huomattavasti enemmän aikaa kuin etukäteen ajattelin. Suurin homma on ollut saunassa, jonka rakentamiseen on mennyt ainakin viiikko. Näin jälkiviisaana ajattelen että olisi ollut fiksumpaa remontoida muu asunto ensin, ja tehdä sauna vasta muuton jälkeen. Mutta hieno siitä tuli!

Eteinenkin on uudistunut kun sain tapetoitua yhden seinän ja maalattua muut sekä komerot, ja herraKekkuli laittoi uuden hienon lattian.

, 

Keittiö alkaa näyttää myös hyvältä. Sähkötyöt on tehty, keittiön laatoitus tehty ja kaappien ovet paikoillaan. Pientä nysväystä ja yksityiskohtien viimeistelyä vielä sekä uusi lattia, niin valmista tuli.

Makkarissa ei ole tapahtunut vielä muuta edistystä kuin kaappien maalaus. 

 

Nyt olen palannut muutamaksi päiväksi etelä-Suomeen joululomalle, ensi vikolla täytyy jatkaa taas hommia opiskelukaupungissa.  Onneksi pääsin jo muuttamaan opskelukaupungissa uuteen kämppääni, niin ei tarvitse ravata kolmen eri kodin väliä.