Kävin sitten eilen Haaparannan Ikeassa ostamassa pari pikku juttua uutta kämppääni varten. Opiskelijakämppäni asukasyhdistys järjesti viiden euron bussimatkan sinne,  joten käytin tilaisuutta hyväkseni ja sain kamoilleni ilmaisen kuljetuksen uuden asuntoni eteen .

Bussin tavaratilaan mahtuu kyllä ihan kiitettävästi tavaraa: mun ostoksiani oli muun muassa pari keittiön yläkaappia, ja ovet kaikkiin yläkaappeihin, työtaso, ruokapöytä ja neljä tuolia, iso vaatekomero, kylpyhuoneen allaskaappi ja peilihylly ja kaikee ihanaa sisustustavaraa tietysti. Bussikuski ja pari kurssikaveria olivat ihania, ja auttoivat lastaamisessa ja purkamisessa. Oli ihan mielenkiintoista käydä ruotsalaisessa Ikeassa, valikoima poikkesi jonkin verran suomalaisesta ja hinnat olivat monessa tuotteessa vähän halvempia.




Muutenkin olen valmistautunut remonttiin shoppailemalla netissä ja lukemalla katalogeja. Netistä voi tehdä älyttömän hyviä löytöjä, löysin esimerkiksi jäännöserän laadukasta laminaattia vitosella neliö.Laminaatin lisäksi olen tilannut jääkaappipakastimen, luonnonkivikaakelia ja keittiön alakaappien ovet sekä lämpökalvot, paneelilautaa ja maisematapetin tulevaan ylpeyden aiheeseeni: infrapunasaunaan, jonka aion rakentaa vaatehuoneeseen.